Hálózati szolgáltatások


Teljes körű szolgáltatást nyújtunk irodai, informatikai, és telekommunikációs igények kiszolgálására. A teljes irodai rendszer megtervezése és kulcsrakész szállítása az elvárásoknak megfelelően. Igény esetén a fejlesztési terv elkészítése, tanácsadás. A megrendelés alapján az irodai hálózatok kiépítését, az eszközök szállítását, üzembe helyezését, és a munkatársak betanítását a rendszer használatára természetesen vállaljuk. Az általunk telepített rendszerekre teljes körű garanciát adunk. Az üzemeltetéshez segítséget nyújtunk közvetlen elérhetőséggel, rendszeres igénybevétel esetén szerződéses formában is.

A hálózatépítés során nagy figyelmet szentelünk a megfelelő eszközök kiválasztására.

Hálózatépítés:

Épületeken belüli hálózatok kiépítésénél a falkábelek a végponti csatlakozóktól vezetve egy vagy több rendezőbe lesznek kifejtve az épület méreteitől függően. A vezetékek fektetése falon kívül kábelcsatornában, falon belül csövezésben vagy álmennyezeti tálcákon történik.

Vezeték nélküli hálózatok tervezését, kiépítését is vállaljuk épületen belül és épületek között nagyobb távolságok áthidalásával. 2.4 és 5GHz vezeték nélküli LAN eszközök, Access Pointok, Routerek, Bridgek a helyi adottságoknak megfelelő antennák szállítása és telepítése.

Segítünk Neked egy, az igényeidhez leginkább illeszkedő, optimalizált hálózatot létrehozni, a szükséges és elégséges eszközökkel, végpontokkal, kedvező költségekkel. Sok többletköltségtől kímélheted meg magad, ha a hálózatod az optimális eszközökből, anyagokból épül fel megfelelő logikával. Így elkerülhetők a fölösleges végpontok, felhalmozódott kábelkötegek és a kihasználatlan aktíveszköz portok.

Dokumentálás:

Professzionális hálózati megoldásról, csak akkor beszélhetünk, ha az kellőképpen dokumentált. Erre azért van szükség, mert egy bonyolultabb strukturált hálózat esetén akár több gócpontról és akár több száz vagy ezer kábelről is lehet szó. A dokumentáltság előnyei azonban egy kisebb hálózatnál is érezhetők: hiszen egy kisebb változásánál is a hálózaton rengeteg időt takaríthatunk meg.

Tesztelés:

A telepítést követően minden egyes végpontot egyesével letesztelünk. A tesztelést egy speciális mérőműszer segítségével végezzük, melyet dokumentálunk. A dokumentálás során létrejött mérési jegyzőkönyvet nyomtatott formában a rendelkezésedre bocsátjuk.


Kérdésed van szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Keress minket és segítünk!